logo-hedonis_20160506132957

Hedonis Ambachtsbier

Gedreven door de positieve commentaren van vrienden, familie en kennissen, besloten ze hun bieren aan het grote publiek voor te stellen.
Hedonis Ambachtsbier werd opgericht in 2015.

HEDONIS verwijst naar Hedonisme, de filosofische leer waarbij het streven naar genot het hoogste goed is. AMBACHTSBIER verwijst naar de Engelse term ‘craft beer’, een explosieve stroming van experimentele en innovatieve bieren. De nieuwe bierstijlen, methoden en recepten die hieruit voortvloeien zijn in het buitenland al sterk aanwezig. Het doel van Hedonis Ambachtsbier is de consument intens te laten genieten van innovatieve en experimentele bieren gebrouwen met respect voor de Belgische biertraditie.
!

Ouwen Duiker 33 cl

Hedonis
HED-OD-33
Weight: kg
Niet gepasteuriseerde American Pale Ale die zijn fruitige neus krijgt door te dryhoppen met Mosaic en Citra en zijn vettig mondgevoel verkrijgt door het gebruik van rogge.Het bier heeft een bittere smaak en een droge body.

Excuse me while I kiss my stout

Hedonis
HED-ES-33
Weight: kg
Niet gepasteuriseerde, haverstout met een rokerig karakter. Door het gebruik van haver heeft het bier een fluwelen mondgevoel die de bitterheid mooi uitbalanceert. Het aroma bevat rook, koffie en chocolade door het gebruik van de verschillende mouten en een kruidige toets door de gebruikte hoppen.

Suzanne

Hedonis
HED-SU-33
Weight: kg
Niet gepasteuriseerde saison van 5%. De geselecteerde gist zorgt voor een vergisting van 100%. Hierdoor is het bier kurkdroog en volledig suikervrij. Het romige mondgevoel en de lichtzurige toets zijn te wijten aan het gebruik van speltmout. De Europese hop Hallertau Blanc gebruikt voor de aromahopping zorgt voor een aroma van rabarber en witte druiven.